Home > Werken bij Vekoma

Werken bij Vekoma

Vekoma is een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wegens groei in onze productie zijn wij per direct opzoek naar nieuwe monteurs voor verschillende functies. Ben jij een gemotiveerde monteur die op zoek is naar een uitdagende baan in een groeiend en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en bekijk onze vacatures.

Wie zijn wij?

Vekoma is gevestigd in Lemelerveld. Wij zijn een gezellig en gemotiveerd team, bestaande uit meer dan 20 werknemers. Wij bieden verschillende diensten, waaronder levering, reparatie en revisie van verschillende motorvoertuigonderdelen. Dit doen wij voor de agrarische sector, trucks, industrie en personenwagens. Onze specialisaties zijn koppeling revisie, cilinderkop revisie, dynamo en startmotor revisie, hydrauliek en remslangen persen en remrevisie, bestaande uit verschillende remonderdelen.

Benieuwd hoe jij ons team kunt versterken? Bekijk onze vacatures:

Cilinderkop revisie gebeurt onder meer door het vlakken van de cilinderkop. Hier een voorbeeld van cilinderkop vlakken bij Vekoma. Word ook cilinderkop monteur!

Cilinderkop Monteur

Als cilinderkop monteur ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met cilinderkoppen.
Startmotor revisie en dynamo revisie

Leerling bij Vekoma (BBL)

Wij bieden verschillende BBL stages aan. Bekijk welke stage binnen de voertuigtechniek en logistieke processen bij jou past!

Heb jij interesse in een van onze vacatures?

Dan komen wij graag met jou in contact! Vul het contactformulier in via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je vragen over een van onze vacatures? Bel of mail ons gerust, of kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Staat jouw vacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie. Het zou kunnen dat wij momenteel geen openstaande vacature hebben die bij jou past. Heb je toch interesse om ons team te versterken? Stuur een open sollicitatie of plan een kennismakingsgesprek in. Dit doe je door contact met ons op te nemen, dit mag zowel telefonisch als per mail. We zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen om te kijken of je ons team toch kunt versterken!

Neem contact op