Home > Werken bij Vekoma

Werken bij Vekoma

Vekoma is een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wegens groei in onze productie zijn wij per direct opzoek naar nieuwe monteurs voor verschillende functies. Ben jij een gemotiveerde monteur, die op zoek is naar een uitdagende baan in een groeiend en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en bekijk onze vacatures.

Wie zijn wij?

Vekoma is gevestigd in Lemelerveld. Wij zijn een gezellig en gemotiveerd team, bestaande uit 20 werknemers. Wij bieden verschillende diensten, waaronder levering, reparatie en revisie van verschillende onderdelen. Dit doen wij voor de agrarische sector, truck-parts, industrie en personenwagens. Onze specialisaties zijn koppeling revisie, cilinderkop revisie, dynamo en startmotor revisie, hydrauliek en remslangen persen en remrevisie, bestaande uit verschillende remdelen.

Benieuwd binnen welke afdelingen wij opzoek zijn naar monteurs? Bekijk de onderstaande vacatures.

Monteur elektro/hydrauliek afdeling

Als elektro/hydrauliek monteur ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met startmotoren, dynamo’s en hydrauliekslangen. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor inkopen, verkopen en reparatie van startmotoren en dynamo’s en het persen van hydrauliekslangen.

Bekijk vacature elektro en hydrauliek afdeling

Monteur koppeling afdelingKoppeling revisie Vekoma

Binnen de koppeling afdeling ga jij aan de slag met het reviseren van koppelingen. Hieronder valt onder andere het reviseren van drukgroep, koppelingsplaat, en het afdraaien en slijpen van vliegwielen.

Bekijk vacature koppeling afdeling

Ben jij geïnteresseerd in een van bovenstaande vacatures, neem direct contact met ons op. Dit mag per mail, telefoon of kom bij ons langs voor een bakje koffie en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Staat jouw vacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie. Het zou kunnen dat wij momenteel geen openstaande vacature hebben die bij jou past. Heb je toch interesse in een baan bij Vekoma? Stuur een open sollicitatie of plan een kennismakingsgesprek in. Dit doe je door contact met ons op te nemen, dit mag zowel telefonisch als per mail. We zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen, om te kijken of je ons team toch kunt versterken!

Neem contact op