Home > Over ons

Over ons

Welkom bij Vekoma Lemelerveld, Vekoma is opgericht in 2004 en staat bekend om haar jarenlange ervaring in het leveren en repareren van onderdelen in de agrarische sector, truck-parts, industrie en personenwagens.

Onze service staat voorop, zo denken onze vakbekwame collega’s graag met je mee en zijn wij voorzien van onze eigen bezorgingsdienst. Wij bieden een “Same day delivery” aan. Dit houdt in dat onderdelen uit voorraad dezelfde dag nog worden afgeleverd door onze bezorgers. Heb je haast aan het eind van de werkdag? Voor 17:00 uur besteld is dezelfde nacht nog geleverd!

Wij kunnen aan al jouw verzoeken voldoen, van het reviseren van koppelingsdelen, het vlakken van vliegwielen, testen en afstellen van drukgroepen, reviseren van remdelen en uitdraaien van remtrommels, vulkaniseren en klinken van remschoenen en rembanden, reviseren van remklauwen, wielremcilinders en hoofdremcilinders, cilinderkoppen reviseren, afpersen, vlakken, draaien, klepzittingen frezen en ultrasoon reinigen, reviseren en ombouwen van startmotoren en dynamo’s en testen van werking, tot het persen van alle soorten en maten rem en airco slangen uit voorraad.

Meer over onze bezorgdienstmagazijn, en werkplaats.