Voeg je header hier toe

Home > Werkplaats

Werkplaats

Vekoma beschikt over een eigen werkplaats, waar onze vakbekwame werknemers met jarenlange ervaring verschillende diensten uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties, revisies en testen van verschillende onderdelen in de agrarische sector, truck-parts, industrie en personenwagens.

Kwaliteit staat voorop, zo worden alle onderdelen altijd uitvoerig gecontroleerd en bewerkt tot een nieuw product. Wij monteren alleen hoogwaardige kwaliteit materialen, zo worden alle koppelingsplaten uitgevoerd in Raybestos voering of Miba sintermetaal.

Wij kunnen aan al jouw verzoeken voldoen, van het reviseren van koppelingsdelen, het vlakken van vliegwielen, testen en afstellen van drukgroepen, reviseren van remdelen en uitdraaien van remtrommels, vulkaniseren en klinken van remschoenen en rembanden, reviseren van remklauwen, wielremcilinders en hoofdremcilinders, cilinderkoppen reviseren, afpersen, vlakken, draaien, klepzittingen frezen en ultrasoon reinigen, reviseren en ombouwen van startmotoren en dynamo’s en testen van werking, tot het persen van alle soorten en maten hydrauliek slangen uit voorraad.

Onze werknemers denken graag met je mee, om samen tot de beste oplossing voor jouw aanvraag te komen! Neem gerust contact met ons op, of kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden.