Home > rem revisie > Remklauw revisie

Remklauw revisie

Wanneer nieuwe remklauwen of onderdelen niet meer leverbaar zijn, is revisie een zeer welkome en voordelige oplossing. Wij reviseren remklauwen voor verschillende toepassingen, zoals de agrarische sector, personenwagens en de industrie.

Remschijf vulkaniserenRemschijf revisie bestaat uit remschijf vulkaniseren en remschijf afdraaien.

Wij beschikken over de kennis en apparatuur voor het vulkaniseren van remschijven met voering. Remschijf vulkaniseren is een proces, waarbij de voering stevig wordt bevestigd met de remschijf. Dit gebeurt doormiddel van warmte en druk. Het proces zorgt ervoor dat de voering duurzaam en betrouwbaar blijft tijdens het remmen. Wij vulkaniseren voeringen voor zowel oliebestendige als droge toepassingen. Wij vulkaniseren remschijven met voering voor de agrarische sector, personenwagens en de industrie. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Remschijf afdraaienRemschijf afdraaien

Ook beschikken wij over de kennis en apparatuur voor het afdraaien van remschijven. Remschijf afdraaien is een proces, waarbij een dun laagje materiaal van het oppervlak van de remschijf wordt verwijderd. Dit wordt meestal gedaan om puntjes of groeven te verwijderen, zodat het oppervlak weer vlak en glad is. Het afdraaien kan worden uitgevoerd als onderdeel van onderhoud. Het doel is om de prestaties van het remsysteem te verbeteren. Na het afdraaien van remschijven, worden de remschijven indien mogelijk nageslepen. Wij hebben remschijf opspanmogelijkheden voor een buitendiameter van 395 mm. Wij draaien remschijven af voor de agrarische sector, personenwagens en de industrie.

Neem voor vragen over het vulkaniseren en afdraaien van remschijven gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Neem contact op

Remklauw revisie

Tijdens remklauw revisie wordt de remklauw allereerst grondig geïnspecteerd. Er wordt gecontroleerd op slijtage, corrosie of andere problemen. Het gaat hierbij om onderdelen zoals de zuigers, afdichtingen en geleiderspennen. Waar nodig worden versleten of beschadigde onderdelen vervangen door nieuwe exemplaren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Budweg materialen. Voor lopende voertuigen hebben wij vrijwel alles op voorraad. Wij reviseren remklauwen voor de agrarische sector, personenwagens en de industrie.

De remklauw is onder meer verantwoordelijk voor het aangrijpen van de remblokken op de remschijven. Wij zijn ook gespecialiseerd in remschijf revisie. Hieronder verstaan wij het vulkaniseren van remschijven met voering en remschijven afdraaien. Neem voor vragen gerust contact met ons op, of bekijk wat wij nog meer doen!

werkplaatsNeem contact op