Home > Koppelingen > Drukgroepen, vliegwielen, koppelingsplaten

Drukgroepen, vliegwielen, koppelingsplaten

Bij Vekoma beschikken wij over een uitgebreide voorraad koppelingen. Zo beschikken wij over volledige koppelingssets, tot specifieke onderdelen van de koppeling. Deze voorraad bestaat uit drukgroepen, vliegwielen, koppelingsplaten, demperplaten, druk/treklagers, price aslagers, keerringen en aftakas pakketten. Onze voorraad is ruim uitgerust voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en de industrie.

DrukgroepenKoppelingset Vekoma. De koppeling bestaat uit een drukgroep, koppelingsplaat en eventueel een vliegwiel. Bij Vekoma beschikken wij over een uitgebreide voorraad koppelingen, bestaande uit drukgroepen, vliegwielen, koppelingsplaten en meer.

Een drukgroep is een essentieel onderdeel van een koppelingssysteem in voertuigen met een handgeschakelde versnellingsbak. Voor garages en autowerkplaatsen is het van essentieel belang dat koppelingen snel gerepareerd kan worden. Daarvoor is een uitgebreide voorraad in koppelingsdelen essentieel. Wij beschikken over deze uitgebreide voorraad in koppelingsdelen, zoals drukgroepen, zodat jouw voertuig zo snel mogelijk weer in optimale staat verkeerd. Voor vervanging, reparatie, revisie en nieuwe drukgroepen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vliegwielen

Een ander belangrijk onderdeel van de koppeling is het vliegwiel. Voor een efficiënte en soepele werking van het voertuig is een goedwerkend vliegwiel essentieel. Hiervoor ben je bij Vekoma aan het juiste adres. Ook onze voorraad in vliegwielen is namelijk ruim uitgerust. Zo bestaat onze voorraad in vliegwielen uit vliegwielen voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en de industrie. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reviseren en vlakken van vliegwielen.

Koppelingsplaten

Ook beschikken wij over een uitgebreide voorraad in koppelingsplaten. Een koppelingsplaat bevindt zich tussen het vliegwiel en de drukgroep en is een belangrijk onderdeel van de koppeling. Als jouw koppelingsplaat aan vervanging toe is, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van koppelingsplaten Wederom bestaat onze voorraad in koppelingsplaten uit koppelingsplaten voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en de industrie.

Wil je een offerte aanvragen of meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen jou graag verder! Bekijk ook een van onze diensten, zoals koppeling revisie.

Neem contact opkoppeling revisie