Home > Dynamo revisie

Dynamo revisie

Dynamo revisie Vekoma. Dynamo's voorraad.De dynamo is verantwoordelijk voor het generen van elektriciteit. Deze elektriciteit wordt gebruikt om de batterij op te laden en de elektrische componenten van een voertuig van stroom te voorzien. Tijdens het gebruik kan de dynamo verslijten of defect raken. Hierdoor kunnen de elektrische systemen niet goed werken en de batterij niet voldoende worden opgeladen.

In dit geval kan revisie een oplossing zijn om de problemen op te lossen en de dynamo weer goed te laten functioneren. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in dynamo revisie. Ons personeel beschikt over de benodigde kennis en heeft jarenlange ervaring. Ook is onze werkplaats voorzien van de benodigde apparatuur om dynamo’s te reviseren.

Werkzaamheden dynamo revisie

Allereerst wordt de dynamo gedemonteerd. Hierdoor kunnen de interne onderdelen worden geïnspecteerd. De dynamo wordt grondig geïnspecteerd om eventuele beschadigde onderdelen, slijtage of andere problemen te identificeren. Het gaat onder meer om het anker, de koolborstel, de lagers en de spanningsregelaar. Vervolgens worden de versleten of defecte onderdelen vervangen door nieuwe exemplaren. Indien mogelijk worden onderdelen gerepareerd. Meestal is vervanging de beste optie. Ook worden de interne delen van de dynamo grondig gereinigd. Vuil, stof en andere verontreinigingen die de werking van de dynamo kunnen belemmeren worden verwijderd. Vervolgens wordt de dynamo weer gemonteerd en getest op werking. Wij zorgen ervoor dat de dynamo weer goed functioneert en betrouwbare elektriciteit levert aan het voertuig.

Wij streven ernaar om de dynamo weer optimaal te laten functioneren. Zodat de dynamo weer betrouwbare elektriciteit aan het voertuig levert. Wij bieden revisie aan in verschillende sectoren. Deze sectoren zijn de agrarische sector, trucks, personenwagens en de industrie.

Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Naast het reviseren en repareren van dynamo’s bieden wij ook andere werkzaamheden aan. Wij zijn onder meer ook gespecialiseerd in startmotor revisie. Bekijk onze overige werkzaamheden die wij in onze werkplaats uitvoeren.

startmotor revisie

werkplaats