Home > dienst categorie: Werkplaats

Werkplaats

Vekoma beschikt over een eigen werkplaats, waar onze vakbekwame werknemers met jarenlange ervaring verschillende diensten uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties, revisies en testen van verschillende onderdelen in de agrarische sector, trucks, personenwagens en industrie.

Kwaliteit staat voorop, zo worden alle onderdelen altijd uitvoerig gecontroleerd en bewerkt tot een nieuw product. Wij monteren alleen hoogwaardige kwaliteit materialen, zo worden alle koppelingsplaten uitgevoerd in Raybestos voering of Miba sintermetaal.

Wij kunnen aan al jouw verzoeken voldoen, van koppeling revisie en revisie van koppelingsdelen, het vlakken van vliegwielen, testen en afstellen van drukgroepen, reviseren van remdelen en uitdraaien van remtrommels, vulkaniseren en klinken van remschoenen en rembanden, reviseren van remklauwen, wielremcilinders en hoofdremcilinders, cilinderkoppen reviseren, afpersen, vlakken, draaien, klepzittingen frezen en ultrasoon reinigen, reviseren en ombouwen van startmotoren en dynamo’s en testen van werking, tot het persen van alle soorten en maten hydrauliek slangen uit voorraad.

Onze werknemers denken graag met je mee, om samen tot de beste oplossing voor jouw aanvraag te komen! Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

Neem contact op

Onze bezorgdienst maakt het mogelijk om jouw onderdelen op te laten halen. Na revisie worden de producten weer bij jou in de werkplaats geleverd. Daarnaast is het mogelijk om jouw onderdelen te versturen met de nachtvracht.

Bezorgdienst

Bekijk onze werkzaamheden in de werkplaats onderaan deze pagina.

Koppeling revisie Vekoma

Koppeling revisie

Hydrauliekslangen, remslangen, aircoslangen en remleidingen persen Vekoma.

hydrauliek en remslang persen

Remtrommel uitdraaien

Remklauw revisie en reparatie

Remklauw revisie

Startmotor revisie Vekoma. Startmotoren voorraad.

Startmotor revisie

Dynamo revisie Vekoma. Dynamo's voorraad.

Dynamo revisie

Cilinderkop revisie gebeurt onder meer door het vlakken van de cilinderkop. Hier een voorbeeld van cilinderkop vlakken bij Vekoma. Word ook cilinderkop monteur!

Cilinderkop revisie

Remschoen revisie Vekoma

Remschoen revisie

Remband revisie scheepvaart met zeewater- en oliebestendige remvoering.

Remband revisie scheepvaart