Home > rem revisie > Remschoen revisie

Remschoen revisie

Remschoen revisie Vekoma.Een remschoen is een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wij beschikken over de kennis en apparatuur om remschoen revisie uit te voeren. Onze monteurs beoordelen en adviseren over de beste aanpak voor revisie. Remschoen revisie is nodig om ervoor te zorgen dat de remschoen optimaal functioneert, zodat het de juiste remprestatie levert. Wij kunnen overmaatse remvoering vulkaniseren op de remschoenen. Vervolgens kunnen wij de juiste radius van de remschoenen op maat van de remtrommel slijpen. Dit doen wij voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en industrie. Wij helpen jou graag verder, neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk ook een van onze andere werkzaamheden, zoals remtrommel uitdraaien.

remtrommel uitdraaien

Remband revisieRemband revisie Vekoma. Remband revisie scheepvaart.

Een van onze specialisaties is remband revisie. In dit proces worden de rembanden van een remtrommel systeem gedemonteerd. Wij inspecteren, reinigen en indien nodig repareren of vervangen wij de remband. Dit doen wij voor zowel droge als natte toepassingen. Deze werkzaamheden voeren wij voor verschillende sectoren uit, waaronder de scheepsvaart en de agrarische sector. Wij helpen jou graag verder met vragen over remband revisie.

Neem contact op

Remband revisie scheepvaart

Een remband voor schepen heeft betrekking op het remsysteem van een schip. Een van onze specialisaties is het reviseren van rembanden voor de scheepvaart. Wij beschikken over de kennis en apparatuur om deze revisie uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij remvoeringmateriaal dat olie- en zeewaterbestendig is. Heb je vragen over deze werkzaamheden, neem gerust contact met ons op.

Motorwiel revisie

Ook zijn wij gespecialiseerd in motorwiel revisie. Het motorwiel is ook wel bekend als de velg en de naaf van het wiel van een motorfiets. Het doel van motorwielrevisie is om ervoor te zorgen dat het wiel in goede staat verkeert, soepel draait en veilig gebruikt kan worden. Wij beschikken over de kennis en apparatuur om deze werkzaamheden uit te voeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het reviseren van motorwielen.

Neem contact op

Bekijk ook onze andere werkzaamheden, die wij in onze werkplaats uitvoeren.

werkplaats