Home > Hydrauliekslangen en hydrauliek koppelingen

Hydrauliekslangen en hydrauliek koppelingen

Hydrauliek is een techniek waarbij vloeistoffen, meestal olie, onder druk worden gebruikt om mechanische bewegingen te genereren. Deze techniek wordt vaak toegepast in voertuigen, machines en andere systemen. Bij Vekoma beschikken wij over een uitgebreide voorraad hydrauliekdelen, bestaande uit hydrauliekslangen en hydrauliek koppelingen. Onze uitgebreide voorraad omvat hydrauliekdelen voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en industrie.

HydrauliekslangenHydrauliekslangen persen, hydrauliekslang persen bij Vekoma.

Onze voorraad in hydrauliekslangen is zeer uitgebreid. Wij hebben bijna alle soorten en maten beschikbaar voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en industrie. Onze voorraad is uitgerust in de volgende formaten: 1/4″, 5/16″, 3/8″, 1/2″, 5/8″, 3/4″, 1, 1 ¼”, 1 ½”.

Neem voor vragen over de exacte formaten of andere informatie gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen jou graag verder!

Neem contact op

Persen van hydrauliekslangen

Ook voor het persen van hydrauliekslangen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de pagina via de onderstaande knop voor meer informatie.

hydrauliekslangen persen

Hydrauliek koppelingen Hydrauliek koppelingen bij Vekoma.

Hydrauliek koppelingen verwijzen naar de verschillende onderdelen die worden gebruikt om hydrauliekslangen en leidingen met elkaar te verbinden. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad hydrauliek koppelingen voor de agrarische sector, trucks, personenwagens en industrie. Voor landbouw en kranen hebben wij vrijwel alle hydrauliek koppelingen op voorraad, zoals snelkoppelingen, draaikoppelingen, blok- en schroefkoppelingen en adapterkoppelingen. Het juiste type hydrauliek koppeling hangt af van de specifieke eisen van het hydraulische systeem en de toepassing waarvoor het wordt gebruikt.

Onze voorraad bestaat uit verschillende draadsoorten zoals Metrisch, BSP, UNF en ORFS. Ook werken wij met 4 staallagen SEA-flenzen voor kranen. Het is belangrijk om de juiste draadsoort te selecteren om een goede afdichting en veilige verbinding in het hydraulische systeem te waarborgen.

Heb je vragen over hydrauliekslangen of hydrauliek koppelingen? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of overige vragen. Onze professionals helpen jou graag verder!

Neem contact op